Παναθηναϊκός: Βασικός ο Ινσούα! (pic)

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Ινσούα! (pic)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Βασικός ο Ινσούα! (pic)

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν... κρατιόταν μετά την επέμβαση στο γόνατο και ο Γιώργος Δώνης του δίνει φανέλα βασικού απόψε στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να μετρά αρκετές απουσίες, καθώς δεν υπολόγιζε στους Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Ζαχίντ. Δεν θα υπολόγιζε και στον Εμάνουελ Ινσούα αλλά ο Αργεντινός που πριν ένα μήνα έκανε αρθροσκόπηση στο γόνατο, ήταν σαν θηρίο στο κλουβί και ξεκινά βασικός!

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον και ο Κολοβέτσιος δίπλα στον Σένκεφελντ. Δώνης και Μπουζούκης οι κεντρικοί μέσοι. Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός η μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Μακέντα.

Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε τον Χατζηθεοδωρίδη δίπλα στον Δώνη και τον Μπουζούκη στα εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα