ΠΑΟΚ: Το «ταμείο» του Μπράνκο και οι μεταγραφές (vid)

ΠΑΟΚ: Το «ταμείο» του Μπράνκο και οι μεταγραφές (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «ταμείο» του Μπράνκο και οι μεταγραφές (vid)

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο έκανε στο PreGame Show του PAOK TV τον απολογισμό μέχρι τώρα της σεζόν και μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

O Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον συμπατριώτη του προπονητή, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της ομάδας, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Όπως καλά ξέρετε το ρόστερ της ομάδας δομήθηκε το καλοκαίρι όταν πιστεύαμε ότι ομάδα θα είναι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έτσι το ρόστερ είναι κάπως διευρυμένο. Θα υπάρχουν προσαρμογές χωρίς όμως να μειώσουμε την δυναμική και την ποιότητα της ομάδας», υποοστήριξε.

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάριο Μπράνκο στο περιθώριο της αναμέτρησης του Δικεφάλου κόντρα στην Ξάνθη (2-0) στο γήπεδο της Τούμπας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα