Μέσα ο Μιχαήλ, έξω Φιλίποβιτς για ΑΕΛ

Gazzetta team
Μέσα ο Μιχαήλ, έξω Φιλίποβιτς για ΑΕΛ

bet365

Με τον Αλέξη Μιχαήλ να επιστρέφει και τον Μίλος Φιλίποβιτς να μένει εκτός λόγω τραυματισμού, έγινε γνωστή η αποστολή της ΑΕΛ για το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μία επιστροφή και μία απουσία θα έχει η αποστολή της ΑΕΛ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αλεξης Μιχαήλ επιστρέφει, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Φιλίποβιτς. Τραυματίας είναι και ο Σικάφκα, που ωστόσο όπως και ο Γκοΐκοβιτς που επίσης έμεινε εκτός για λόγους τακτικής βρίσκονται με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Ζίζιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκα, Γκόλια, Μπάλλα, Μόρα, Μιχαήλ και Μπέρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα