Κόρμπος: «Φάγαμε τεράστια σφαλιάρα»

Gazzetta team
Κόρμπος: «Φάγαμε τεράστια σφαλιάρα»

bet365

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, παραδέχτηκε πως ο Πανιώνιος δέχτηκε μια μεγάλη σφαλιάρα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Φταίνε και οι 18, όλοι και δεν χρειάζεται να κατηγορήσουν κάποιον. Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Στις χαρές είναι όλοι δίπλα. Στις ήττες; Έτσι είναι όλος ο κόσμος, όχι μόνο οι Έλληνες».

Για την είσοδο στο γήπεδο με παιδιά που έχουν κινητικά προβλήματα: «Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ζωής και όλα τα άλλα δεν έχουν μεγάλη σημασία, πέρα από τις εικόνες με αυτά τα παιδιά και αυτούς τους άγγελους. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Για τους λόγους που ηττήθηκε ο Πανιώνιος: «Σε αυτές τις έδρες και ειδικά εκτός έδρας, όταν δεν σκοράρεις, τότε δυσκολεύει η κατάσταση. Δεν φταίει ο Μασούρας, ούτε άλλο παιδί. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας για το αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι αν είχαμε προηγηθεί θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει από την αρχή να είμαστε σοβαροί και δεν θα σταθώ στην αναποτελεσματικότητα, αλλά έλλειψη ομαδικότητας. Σημασία έχει ο Πανιώνιος να βάλει το γκολ. Κάποιος παίκτης παίρνει μια απόφαση, δεν σημαίνει ότι θα του πάρουμε το κεφάλι. Όμως θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ομαδικοί».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα: «Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και έχεις αυτή την εικόνα, γιατί ήταν πλασματική εξαιτίας του εξαιρετικού Μπάρκα. Είπα πολλά πράγματα, που δεν έπρεπε να πω. Ζήτησα μετά συγγνώμη. όμως δεν το κάνω γιατί είμαι κάποιος, αλλά γιατί τα αγαπάω αυτά τα παιδιά και για καλό. Σε αυτούς που φωνάζω,το κάνω γιατί τους πιστεύω και δεν θέλω να τους αφήσω να περνάει μέρα στο ποδόσφαιρο. Γιατί μέρα που περνάει δεν ξαναγυρίζει.

Περαστικός είμαι από το ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να με θυμούνται ως καλό χαρακτήρα και όχι ως καλό ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής έχει κάνει καλή δουλειά στα αποδυτήρια και η ομάδα φαίνεται στις ήττες. Κανένας δεν κατηγόρησε τον άλλον σε δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Μπορεί να κάνεις ένα καλό μήνα, όταν όμως έρθει η σφαλιάρα, το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι... Σήμερα ήταν μεγάλη, τεράστια, από τις μεγαλύτερες που έχουμε φάει. Όμως από αυτές τις δύσκολες στιγμές τα νέα παιδιά βλέπουν πως είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μάθημα, να αποκτήσουμε καλύτερη νοοτροπία και τα νέα παιδιά να γίνουν πιο δυνατοί χαρακτήρες.

Ακολουθεί μια τριάδα - "φωτιά", όμως αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα. Πάμε στα τρία παιχνίδια να κερδίσουμε. Στη θέση που είμαστε, κάθε πόντος είναι πολύτιμος. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τις ατέλειες μας. Δεχθήκαμε γκολ από όλα τα στημένα, μόνο από πλάγιο δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήταν μεγάλο μάθημα και θέλουμε να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό. Δεν φοβόμαστε την ομάδα στα δύσκολα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα