«Κάποια στιγμή η τύχη δε θα μας χαμογελούσε...»

Gazzetta team
«Κάποια στιγμή η τύχη δε θα μας χαμογελούσε...»

bet365

Όπως σχολίασε ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης, η ομάδα της Θράκης δεν άλλαξε τακτική και αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, όπως τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Όμως, στο τέλος δεν άντεξε…

O Γιώργος Κόλτσης στην συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε πως η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά όπως είπε «κάποια στιγμή δεν μας χαμογέλασε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι απέναντι σ’ έναν πάρα πολύ καλό ΠΑΟΚ, που μας πίεσε σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα».

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης πρόσθεσε πως: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο, θέλαμε να διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες είχαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν αλλάξαμε τακτική και φιλοσοφία. Παίξαμε ακριβώς όπως με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Με την ίδια τακτική. Όμως, σήμερα δεν αντέξαμε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια».

Τέλος ο κ. Κόλτσης είπε: «Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη. Σήμερα τελείωσε ο πρώτος γύρος και ξεκινάει ο δεύτερος. Η ομάδα πήρε έναν καλό και αξιόλογο προπονητή, τον κ. Παράσχο και εμείς θα είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα