Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με ΟΦΗ

Gazzetta team
Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με ΟΦΗ

bet365

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Άκης Μάντζιος στη Λαμία ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Λαμία ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (15:00), με την ομάδα της Φθιώτιδας να θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των καλών αποτελεσμάτων με τον Μάντζιο στον πάγκο.

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα