Αρης: Προληπτικά εκτός ο Ρόουζ

Αρης: Προληπτικά εκτός ο Ρόουζ

Gazzetta team
Αρης: Προληπτικά εκτός ο Ρόουζ

bet365

Ο στόπερ του Αρη ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση
Χωρίς τον Ρόουζ έγινε η σημερινή προπόνηση του Αρη, όμως ο στόπερ των «κίτρινων» δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά ταλαιπωρείται από μία ίωση. Αυτόματα δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του από την αναμέτρηση στο Περιστέρι, ενώ η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (08/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής –και τελευταίας του α’ γύρου- του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την αθηναϊκή ομάδα (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
O Λίντσεϊ Ρόουζ, για προληπτικούς -καθαρά- λόγους, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ίωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα