«Για τον Σεμέδο ενδιαφέρονται 2 ελληνικές, 1 γερμανική και 1 γαλλική ομάδα»

Gazzetta team
«Για τον Σεμέδο ενδιαφέρονται 2 ελληνικές, 1 γερμανική και 1 γαλλική ομάδα»

bet365

Ο Σιορντ Ας, τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σιτάρντ, μίλησε για το μέλλον του 23χρονου. Οι Ολλανδοί αναφέρουν την ΑΕΚ ως «ενδιαφερόμενη»
Στις «αποκαλύψεις» της τρέχουσας σεζόν λογίζεται ο Λισάντρο Σεμέντο και σύμφωνα με τον Σιορντ Ας, τεχνικό διευθυντή της Φορτούνα Σιτάρντ, ήδη υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Αυτό μετέφερε στην ιστοσελίδα «De Limburger», χωρίς όμως να αναφέρει ποιες είναι αυτές. Παρά μόνο είπε πως πρόκειται για δύο ελληνικές, μία γερμανική και μία γαλλική (σ.σ. ο συντάκτης του κειμένου έκανε λόγο για την ΑΕΚ).
Ο Ας ανέφερε ακόμη πως ορισμένες θέλουν να τον αποκτήσουν ακόμη και τον χειμώνα, ενώ στάθηκε και στη ρήτρα του. Οπου σχολίασε πως εκείνη που υπάρχει ώστε ο ΟΦΗ να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον 23χρονο εξτρέμ, μπορεί να υπερκαλυφθεί σε περίπτωση που έχει η Φορτούνα μεγαλύτερη πρόταση από κάποια άλλη ομάδα. Μάλιστα το συμβόλαιο του νεαρού μαζί της εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα