Παναθηναϊκός: Ξανά ενοχλήσεις ο Μπεκ!

Παναθηναϊκός: Ξανά ενοχλήσεις ο Μπεκ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ξανά ενοχλήσεις ο Μπεκ!

bet365

Πλέον δεν αποτελεί είδηση! Ο Ούφε Μπεκ μετά την παρουσία του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, παραπονέθηκε την Παρασκευή για ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία.

Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι! Έχει χαθεί το μέτρημα και πλέον δεν αποτελεί είδηση! Ο Ούφε Μπεκ ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Παναχαϊκή, είχε καλή παρουσία αλλά την Παρασκευή παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι και τέθηκε εκτός προπόνησης. Ο Δανός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τραυματισμών την φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν έχει προσφέρει τίποτα και εκεί που πάει να γίνει κομμάτι της ομάδας, προκύπτει ένα πρόβλημα και τον τραβάει πίσω.

Θεραπεία έκανε και ο Κολοβέτσιος αλλά αύριο θα προπονηθεί κανονικά.

Από κει και πέρα, Ινσούα και Ζαχίντ συνεχίζουν να κάνουν προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αργεντινός αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Λαμία ενώ ο Νορβηγός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, θα είναι δύσκολο να τεθεί στην διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα