ΑΕΚ: Το βράδυ στην Αθήνα ο Καρέρα για τις τελικές επαφές

ΑΕΚ: Το βράδυ στην Αθήνα ο Καρέρα για τις τελικές επαφές

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το βράδυ στην Αθήνα ο Καρέρα για τις τελικές επαφές

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα φτάνει στις 21:30 το βράδυ στην Αθήνα για τις τελικές επαφές και την οριστική συμφωνία με την Ένωση.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Με πτήση από το Μιλάνο ο Καρέρα και ο ατζέντης του θα βρίσκονται στις 21:30 της Παρασκευής στην Αθήνα για την τελική συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Ιταλός προπονητής δεν θα κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο καθώς ακόμη δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία με την Ένωση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Καρέρα μαζί με τον ατζέντη του θα δειπνήσουν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και το Σάββατο θα ακολουθήσουν οι τελικές επαφές για την ολοκλήρωση του deal των δύο πλευρών.

Προφανώς και πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση. Αυτή θα ακολουθήσει αφού περάσει το ματς με τους κυανέρυθρους και αφού έχουν πέσει οι υπογραφές μεταξύ ΑΕΚ και Καρέρα.

Ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο πάντως, ο Ίλια Ίβιτς, ο Νίκος Κωστένογλου και το τεχνικό τιμ στα Σπάτα πέρασαν το μήνυμα στους παίκτες ότι αυτό που προέχει είναι η επιστροφή στις νίκες, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα