ΟΦΗ: Δώρισε τα έσοδα από τα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο σε εταιρεία πρόληψης για τον καρκίνο

ΟΦΗ: Δώρισε τα έσοδα από τα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο σε εταιρεία πρόληψης για τον καρκίνο

Gazzetta team
ΟΦΗ: Δώρισε τα έσοδα από τα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο σε εταιρεία πρόληψης για τον καρκίνο

bet365

Την υπόσχεση τους πράξη έκαναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προσφέροντας τα έσοδα από τα ειδικά εισιτήρια που μοιράστηκαν στα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο, για την ενίσχυση της συνεργαζόμενης εταιρείας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Η κρητική ΠΑΕ ολοκλήρωσε την εκστρατεία της κατά του καρκίνου του μαστού, που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβρη σε συνεργασία με την εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη», ενισχύοντας έμπρακτα το σημαντικό εγχείρημα που ανέλαβε.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τα εισιτήρια αξίας 2 ευρώ που είχαν δοθεί σε γυναίκες στα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο, δωρήθηκαν στην εταιρεία πρόληψης της ασθένειας, με τον Ηλία Πουρσανίδη να συναντά την υπεύθυνη του παραρτήματος Κρήτης, Λίτσα Ζαχαράκη και να της χαρίζει και μια φανέλα του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έκανε πράξη τη δέσμευσή της, προσφέροντας στην Πανελλήνια Εταιρία Πρόληψης για τον καρκίνο "Στόχος -Πρόληψη" τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα γυναικεία εισιτήρια αξίας 2€ στους αγώνες με Πανιώνιο και Ξάνθη. Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, εκτός από τα χρήματα, έδωσε δώρο μια φανέλα του ΟΦΗ στην ιδρύτρια του παραρτήματος Κρήτης "Στόχος - Πρόληψη", κα. Λίτσα Ζαχαράκη. #oficrete #oficretefc #ofifc #ofifamily

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα