Κυριάκος: «Η άμεση ενασχόληση της ΕΕΑ ενισχύει την καχυποψία»

Gazzetta team
Κυριάκος: «Η άμεση ενασχόληση της ΕΕΑ ενισχύει την καχυποψία»

bet365

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι, όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, είναι «επικοινωνιακός πόλεμος του Ολυμπιακού».

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου στον «Metropolis FM»:

«Αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία το θέμα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέσα. Δε μου προκύπτει ότι έχουμε κάποιο σοβαρό ζήτημα.

Υπάρχει μια μεγάλη τοξικότητα και καλλιεργημένη ένταση από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τα πρωτεία και έδειξε ότι μπορεί να τα διατηρήσει για καιρό. Από όσα ξέρω δεν προκύπτει κάποιο σοβαρό θέμα που να χρήζει τέτοιας μεγάλης φασαρίας.

Υπάρχουν τακτικοί δικαστές που μπορούν να ψάξουν τα καταγγελλόμενα και να δουν τι συμβαίνει. Ακόμη και εάν υπάρχει κάποιο σοβαρό ζήτημα στο ποδόσφαιρο δε θα το λύσουν τα μέσα και οι ομάδες.

Οι ομάδες επιλέγουν την πολιτική επικοινωνίας και την ακολουθούν. Ωστόσο, δεν μπορεί η πολιτική της κάθε ομάδας να επηρεάσει.

Εδώ έχουμε από τη μία πλευρά μια ομάδα, τον Ολυμπιακό, που θεωρεί ότι έχει βγάλει λαβράκι και επειδή έχει ένα ολόκληρο μιντιακό περιβάλλον από πίσω του το οποίο αυξάνει την ένταση και δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα θέμα που θα πάει στα δικαστήρια και εάν αποδειχθεί θα υπάρχουν τα αναμενόμενα.

Ακόμη και με αυτά που καταγγέλλει ο Ολυμπιακός δε φαίνεται ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει ένας πόλεμος επικοινωνιακός.

Κανείς δεν πρέπει να κρίνει τον αντίπαλο του για τα μέσα που χρησιμοποιεί. Πρέπει να είναι ο ίδιος έτοιμος και ένα βήμα μπροστά ώστε να μπορέσει να κρατήσει την ψυχραιμία του, να τα αντιμετωπίσει και να πετύχει το στόχο του.

Ήμουν πάντα υπέρ των άμεσων ενεργειών της ποινικής και αθλητικής δικαιοσύνης η οποία λειτουργεί και λίγο αυτόνομα και παράλληλα. Οι υποθέσεις που φέρνουν τοξικότητα πρέπει να έχουν άμεσες ενέργειες.

Το ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα ασχοληθεί άμεσα είναι κάτι θετικό αλλά ότι θα ασχοληθεί με αυτό και θα αφήσει εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς και άλλα είναι κάτι που δεν αυξάνει την αξία της.

Απλά ενισχύει την καχυποψία. Όλες οι ανοιχτές υποθέσεις πρέπει να πάρουν προτεραιότητα και να εξεταστούν άμεσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα