ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Προτεραιότητα στην υπόθεση, λόγω της σοβαρότητός της»

Gazzetta team
ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Προτεραιότητα στην υπόθεση, λόγω της σοβαρότητός της»

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση για την καταγγέλια του Ολυμπιακού. «Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος», αναφέρει μεταξύ άλλων...

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Προτεραιότητα λόγω της «σοβαρότητας» της υπόθεσης θα δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά των ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΕΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης στην οποία κάνει γνωστό ότι θα διερευνηθεί η καταγγελία και μάλιστα θα έχει και προτεραιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ.
«Κατετέθη χθες (04.12.2019) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία από την ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” κατά των ΠΑΕ “ΠΑΟΚ” και “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”.

Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα