Οι Τσέχοι για τις δύσκολες στιγμές του Στοχ στον ΠΑΟΚ

Οι Τσέχοι για τις δύσκολες στιγμές του Στοχ στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οι Τσέχοι για τις δύσκολες στιγμές του Στοχ στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλά φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στο πλάνο του Φερέιρα.

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Συγκεκριμένα, μετρά μόλις 3 συμμετοχές και μία ασίστ για το πρωτάθλημα και άλλες 2 συμμετοχές για τα προκριματικά του Champions και Europa League.

Οι Τσέχοι παρακολουθούν την πτωτική του πορεία και... τρίβουν τα χέρια τους μιας και φαίνεται ότι πολλοί θέλουν να τον δουν και πάλι με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας.

«Ήταν ένας σταρ. Ο κόσμος της Σλάβια τον λάτρευε. Αλλά στο τέλος της σεζόν, ο Στοχ αποφάσισε να κάνει την αλλαγή κι επέλεξε τον... παράδεισο της Ελλάδας. Τουλάχιστον, αυτό περίμενε να βρει στον ΠΑΟΚ. Αλλά η πραγματικότητα μέχρι στιγμής είναι τελείως διαφορετική.

Έπαιξε μερικά λεπτά σε αγώνες της Super League τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και στην στατιστική του υπάρχει μία ασίστ και μία κίτρινη κάρτα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν μπήκε καν στην αποστολή, ενώ έχασε και τη θέση του στην Εθνική Σλοβακίας. Θα είναι πιο επιτυχημένο το 2020 για τον Στοχ;", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα», "sport.cz".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα