Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μην παρασυρθούμε από την θέση του Παναιτωλικού»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μην παρασυρθούμε από την θέση του Παναιτωλικού»

bet365

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μιλώντας προς τους παίκτες του, φρόντισε να τους επισημάνει το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι στον αγώνα του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Πρέμιερ Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Έχοντας στο μυαλό του κυρίως το 1-1 με τον Πανιώνιο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα προς τους παίκτες του πως «αντιλαμβάνομαι το τι σας απασχόλησε, σας προβλημάτισε ή το τι μπορεί να ακούτε τις τελευταίες ημέρες (σ.σ. η διαιτησία με τον ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες σε σχέση με το πρωτάθλημα τις τελευταίες ημέρες και τα όσα καταγγέλονται για ΠΑΟΚ και Ξάνθη), όμως εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει και την δουλειά μας μες στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να μας αφορά είναι τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και τίποτε άλλο».
Στην συνέχεια στάθηκε στο ότι δεν «πρέπει να παρασυρθούμε από την θέση του Παναιτωλικού. Δεν είναι ομάδα που αξίζει να είναι στην συγκεκριμένη θέση και έχει κάνει και καλά παιχνίδια, ορισμένα εκ των οποίων τα έχασε και από ατυχία. Πρέπει να προσέξουμε πολύ. Δεν θα είναι εύκολο ματς και οφείλουμε να είμαστε καλοί, συγκροτημένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα