Ο Ολυμπιακός ζητάει σήμερα κιόλας από την ΕΕΑ έρευνα σε βάθος για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Ο Ολυμπιακός ζητάει σήμερα κιόλας από την ΕΕΑ έρευνα σε βάθος για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού στο θέμα που προέκυψε για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται καν να περιμένει την αυτεπάγγελτη επέμβαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα των σχέσεων του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, που αναδείχθηκε από το χθεσινό πολυσυζητημένο ρεπορτάζ του One Channel.

Εντός της ημέρας κιόλας η διοίκηση του συλλόγου πρόκειται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, να προσφύγει στην ΕΕΑ και βασιζόμενη στα στοιχεία του ρεπορτάζ να κάνει σχετική καταγγελία, ζητώντας την διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και την επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις του νόμου.

Κι όλα αυτά, λίγα μόλις 24ωρα πριν από το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι μεταξύ του πρωτοπόρου (μαζί με τον Ολυμπιακό) του πρωταθλήματος και της τρίτης (μαζί με τον ΟΦΗ) στη βαθμολογία, για το οποίο όμως οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες ΠΡΙΝ καν το χθεσινό πολύκροτο ρεπορτάζ ήταν της τάξης περίπου του 1.15 με 1.17 (!)-από χθες το απόγευμα σε αρκετές εταιρείες έχουν πέσει κι άλλο.

Να παρατηρήσουμε ότι η Ξάνθη όχι απλά είναι τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα κόντρα στους τρεις άλλους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος από κάθε άλλη ομάδα! Έχει κερδίσει μέσα στην Αθήνα τόσο την ΑΕΚ (2-1), όσο και τον Παναθηναϊκό (1-0) κι έχει φέρει ισοπαλία στην έδρα της με τον Ολυμπιακό (0-0)! Το δε μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ήταν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της στο ΟΑΚΑ. Κι όμως, με τέτοια σούπερ καλά αποτελέσματα και έχοντας την 3η θέση στη βαθμολογία, οι στοιχηματικές εταιρείες βλέπουν τον άσο στο 1.17 και πιο κάτω, επαναλαμβάνω πριν «σκάσει» το ρεπορτάζ του One Channel.

Ακόμη και τα τελευταία αποτελέσματα των αγώνων των δύο ομάδων στην Τούμπα, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι κανονικά δεν θα συμβάδιζαν προς την εκτίμηση των στοιχηματικών εταιρειών για άσο με τόσο χαμηλή απόδοση. Η Ξάνθη στο πρωτάθλημα 2015-16 πήρε 0-0 από τον ΠΑΟΚ, το ίδιο και στο πρωτάθλημα 2016-17. Μάλιστα εκείνη τη σεζόν για το Κύπελλο κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα! Ακόμη και στο πρωτάθλημα 2017-18, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με τεράστια δυσκολία, με 2-1 χάρη σε ένα γκολ στο 85’. Μόνο τον περασμένο Νοέμβριο, στο πρωτάθλημα 2018-19 δηλαδή, ο ΠΑΟΚ είχε μία εύκολη επικράτηση, με 2-0.

Η Ξάνθη προερχόμενη από πέντε ήττες και μία ισοπαλία (με τον Ολυμπιακό!) στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της, έχοντας δηλαδή χάσει ακόμη κι από τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή, μία μόλις εβδομάδα πριν από τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας βαθιά ανάσα χάρη σε ένα πέναλτι (1-0 τον Ατρόμητο). Σήμερα δε παίζει για το Κύπελλο στο γήπεδο της με τον Απόλλωνα Λάρισας και η προσωρινή τεχνική ηγεσία της έχει πάρει στην αποστολή όλους τους βασικούς παίκτες, δείχνοντας ότι μάλλον δεν υπάρχει πρόθεση για ροτέϊσον ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παρεμπιπτόντως, η Ξάνθη πριν ακριβώς 10 ημέρες απομάκρυνε από τον πάγκο της τον Ισπανό προπονητή Κίκε Ραμίρεθ και ακόμη δεν τον έχει αντικαταστήσει, έχοντας υπηρεσιακή λύση (Κόλτσης, Σιδερίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.