ΠΑΟΚ: Δύο γκρουπ και φιλικό με την Κ19

ΠΑΟΚ: Δύο γκρουπ και φιλικό με την Κ19

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δύο γκρουπ και φιλικό με την Κ19

bet365

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό δούλεψαν μόνοι τους, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρχε φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του συλλόγου.

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Σε δύο γκρουπ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι βασικοί εναντίον του Ολυμπιακού ακολούθησαν ένα διαφορετικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την Κ19.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προπόνηση της Τρίτης (03.12) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη.

Όσοι παίκτες ξεκίνησαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ανέβασαν ρυθμούς και δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition και την κατοχή, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Κ19.

Το ιατρικό δελτίο παραμένει αμετάβλητο, με τους Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Την Τετάρτη (04.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα