Mάνατζερ Γιαννούλη: «Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε, θα ήθελε να παίξει εκεί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Mάνατζερ Γιαννούλη: «Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε, θα ήθελε να παίξει εκεί»

bet365

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη έχει αναθερμανθεί με τον ατζέντη του 24χρονου αριστερού μπακ, Βασίλη Παναγιωτάκη να παραπέμπει την τουρκική ομάδα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννούλης βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «καναρινιών», με τον σκάουτ της Φενέρμπαχτσε, Βολκάν Ντεμιρέλ να ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον διεθνή μπακ.

Ο μάνατζερ του πρώην παίκτη του Ατρομήτου, Βασίλης Παναγιωτάκης μίλησε στη Fanatik για το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας.

«Ξέρω πως η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Γιαννούλη. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ. Εάν οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν ο Γιαννούλης θα είναι χαρούμενος να αγωνιστεί στην Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και ασφαλώς θα ήθελε να παίξει εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα