Η «επένδυση» στον Μπα και ο ρόλος του Μαντσίνι

Η «επένδυση» στον Μπα και ο ρόλος του Μαντσίνι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η «επένδυση» στον Μπα και ο ρόλος του Μαντσίνι

bet365

Επί ημερών Μίκαελ Ένινγκ, ο Αμπού Μπα απέκτησε ρόλο βασικού ποδοσφαιριστή στον Άρη καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήδη μετρά διαδοχικά 90πτα.

Ο 21χρονος μέσος αποτέλεσε την τελευταία κίνηση του Άρη στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο και ο αρχικός τρόπος χρησιμοποίησης κινούνταν στο πλαίσιο της λογικής καθώς είχε μάθει να λειτουργεί σε διαφορετικό σύστημα, κυρίως όμως χρειάστηκε χρόνο για να «γνωρίσει» τους συμπαίκτες του. Πλέον απέκτησε βασικό ρόλο κι εφόσον βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα του δεν αποκλείεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, μέσω καταβολής του ποσού που προβλέπει η σχετική ρήτρα. Αυτό το συμπέρασμα αναδεικνύεται μέσα από την αλλαγή ρόλου του παίκτη που αποφάσισε ο Μίκαελ Ένινγκ.

Πριν την έλευση του Γερμανού τεχνικού, είχε χρησιμοποιηθεί για περίπου 70 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Εκείνη η παρουσία του ήταν υποχρεωτική καθώς ο Λούκας Σάσα ήταν τιμωρημένος και ελλείψει άλλου αμυντικού μέσου, ο Μπα πήρε φανέλα βασικού. Ακολούθησαν (συνολικά) 49 αγωνιστικά λεπτά στα παιχνίδια απέναντι σε Ξάνθη και Παναιτωλικό, δεν αγωνίστηκε στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Πανιώνιο και ακόμη 19 λεπτά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γάλλος μέσος «έγραψε» διαδοχικά 90λεπτα στις αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Λαμία, στοιχείο που ανέδειξε την πρόθεση του Ένινγκ να τον «μετατρέψει» σε βασικό παίκτη. Αυτό φάνηκε κυρίως στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία καθώς ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν διαθέσιμος στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ο Γερμανός επέλεξε να διατηρήσει σ’ αυτή τη θέση τον Λούκας Σάσα αλλά και τον Μπα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στα… χνάρια του Μπα προβλέπεται να βαδίσει και ο Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς ο Μίκαελ Ένινγκ σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες στον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Μετά τον αγώνα με τη Λαμία, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την αγωνιστική παρουσία του 23χρονου ποδοσφαιριστή και είναι στο σχέδιό του, η σταδιακή αναβάθμιση του ρόλο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα