ΟΦΗ: Έφτιαξε φανέλα για τον Τσιτσιπά (pic)

ΟΦΗ: Έφτιαξε φανέλα για τον Τσιτσιπά (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Έφτιαξε φανέλα για τον Τσιτσιπά (pic)

bet365

Στο Γεντί Κουλέ βρέθηκε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος και ο Γιώργος Σαμαράς του έδωσε φανέλα με το Νο.1 στην πλάτη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς έδωσε στον Απόστολο Τσιτσιπά μια φανέλα του ΟΦΗ με το όνομα του Στέφανου στην πλάτη και το νούμερο 1.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, o Sam τόνισε «το παιδί να έχει την υγεία του πάνω από όλα το μέλλον και όλα θα πάνε όπως του αξίζουν. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω» ενώ ο Απόστολος Τσιτσιπάς από την πλευρά του τόνισε πως «ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μας έκανε. Όπως το είπε και ο Γιώργος, όταν έχεις την υγεία σου τότε δεν έχεις λόγο να μην πιστεύεις σε αυτό που κάνεις».

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο Ηράκλειο καθώς ο μικρότερος γιος του Πέτρος συμμετέχει σε παγκόσμιο τουρνούα τένις που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

H ανάρτηση του ΟΦΗ

Τα μέλη της οικογένειας του Στέφανου Τσιτσιπά @stefanostsitsipas98 , βρέθηκαν στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" προσκεκλημένοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11) με την ΑΕΚ. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Γιώργος Σαμαράς, έκανε δώρο στον πατέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μια φανέλα με το όνομα του. #oficrete #oficretefc #ofifc #tsitsipas #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα