Ολυμπιακός: Οι δύο επιλογές για αντί-Βαλμπουενά και το 4-4-2

Ολυμπιακός: Οι δύο επιλογές για αντί-Βαλμπουενά και το 4-4-2

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δύο επιλογές για αντί-Βαλμπουενά και το 4-4-2

bet365

Ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του έχοντας ως εναλλακτικές τους Λοβέρα - Μπενζιά ή το 4-4-2 με Σουντανί - Ελ Αραμπί.
Ο Γάλλος άσος έβαλε τα κλάματα με τον τραυματισμό του δείχνοντας έτσι πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Επειδή είναι τέτοια η ηλικία του και έχει βγάλει και άλλους τραυματισμούς φέτος δεν αποκλείεται να χρειαστεί ένα διάστημα για να επανέλθει. Με δεδομένο το πρόβλημα του Βαλμπουενά ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη εξετάζει τις επόμενες επιλογές του.
Πίσω από τον φορ μπορούν να παίξουν ο Λοβέρα ή ο Μπενζιά. Ο Μπενζιά έχει πιο μεγάλη εμπειρία ενώ ο Λοβέρα θέλει πιο ειδική διαχείριση. Πάντως σε θέση πίσω από τον στράικερ μπορούν να παίξουν και οι Μασούρας - Χριστοδουλόπουλος. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η επιλογή του 4-4-2 με Σουντανί και Ελ Αραμπί. Όπως και να έχει είναι πρόβλημα για τον Μαρτίνς ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά και καλείται να βρει λύσεις στον προσεχή αγωνιστικό του σχεδιασμό. Ο 35χρονος Βαλμπουενά έχει φέτος στον Ολυμπιακό 18 ματς με 6 γκολ και 9 ασίστ. Ήδη δηλαδή παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχε παρουσιάζει πιο καλούς αριθμούς από πέρυσι. Θυμίζουμε πως στην περασμένη σεζόν είχε 31 αγώνες με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα