Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία του Κάναντι

Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία του Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Στην τελική ευθεία του Κάναντι

bet365

Εβδομάδα... Κάναντι, είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του Αυστριακού τεχνικού.

Ο Ατρόμητος την Κυριακή παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο απέναντι στη Ξάνθη και ηττήθηκε 1-0 χωρίς να απειλήσει ποτέ επί της ουσίας την αντίπαλη ομάδα. Σίγουρα ήταν μια εικόνα κι ένα αποτέλεσμα που πήγαν την ομάδα λίγο πίσω, όμως όλοι πιστεύουν πως σιγά σιγά η κατάσταση θα γυρίσει.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έλευση προπονητή. Η υπόθεση αυτή είναι πλέον στην τελική της ευθεία, με τον Νταμίρ Κάναντι να φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να τακτοποιήσει με τη Νυρεμβέργη ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του υπάρχουν, πιθανότατα μέχρι την Τετάρτη θα έχει βρεθεί οριστική λύση με τους Γερμανούς και στη συνέχεια δεν αποκλείεται ο 49χρονος τεχνικός να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Όταν τελικά έρθει στη χώρα μας, οι συζητήσεις που θα έχει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα είναι σύντομες και οι υπογραφές θα μπουν άμεσα και όλα είναι ανοιχτά ακόμα και για το παιχνίδι με τον Άρη όσον αφορά στο ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα