Συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα με φόντο τις μεταγραφές

Συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα με φόντο τις μεταγραφές

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα με φόντο τις μεταγραφές

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη και ταυτόχρονα οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή (2/12) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Serie A! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι προφανές ότι το επίπεδο μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη θα εξαρτηθεί από τις αποδεσμεύσεις. Ο Άγγελος Χαριστέας έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη επί των παικτών οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν στον ερχόμενη Γενάρη, είναι μια πολύ ξεκάθαρη κατάσταση βάσει της διαχείρισης του υλικού από τον Μίκαελ Ένινγκ, αλλά η αποδέσμευση των συγκεκριμένων παικτών είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης. Για παράδειγμα, είναι προφανές ότι ο Λερίν Ντουάρτε δεν είναι στο πλάνο της ομάδας, αλλά ο Ολλανδός μέσος έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων το οποίο μάλιστα είναι δυσανάλογο (αν όχι της αξίας του, τότε σίγουρα) του ρόλου του στην ομάδα. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης έχει αναλάβει τις συζητήσεις με τους παίκτες αλλά και τους εκπροσώπους του, ήθελε να είχε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πριν τα τέλη του Νοέμβρη, αλλά αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην άρνηση των περισσοτέρων να αφήσουν τα συμβόλαια που έχουν στον Άρη.

Μετά τις αποδεσμεύσεις, οι δύο άνδρες συζήτησης επί των μεταγραφικών θεμάτων. Ανεξαρτήτως των αποχωρήσεων, είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα αλλά και επιθετικού. Σε ότι αφορά το πρώτο, το gazzetta.gr είχε σημειώσει τις συζητήσεις με τον Ισπανό Ραούλ Λιθοαΐν, καθώς επίσης και ότι δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που απασχόλησε τους «κίτρινους». Σε ότι αφορά τον επιθετικό, στον Άρη προτάθηκε ο Κάλλε Χόλμπεργκ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ, αλλά ο Σουηδός επιθετικός φαίνεται να μην απασχολεί στην παρούσα φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα