Ο Παναιτωλικός «μαθαίνει» τους κανονισμούς σε Σκουλά και Τζήλο! (vid)

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός «μαθαίνει» τους κανονισμούς σε Σκουλά και Τζήλο! (vid)

bet365

Τα «καναρίνια» θέλησαν να... ενημερώσουν τους δύο διαιτητές για το τι ισχύει, με αφορμή τις αποφάσεις τους στη Νέα Σμύρνη.

Μάιντς - Άιντραχτ με Live Streaming* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα διατηρούν στον Παναιτωλικό από τις αποφάσεις του ρέφερι Σκουλά στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, αφού τα «καναρίνια» από την αρχή της σεζόν έχουν δει πολλές λανθασμένες εις βάρος τους αποφάσεις. Εκτός από την ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το ματς, σήμερα θέλησαν μέσω των social media να... ενημερώσουν τους διαιτητές Σκουλά και Τζήλο για τους κανονισμούς, αφού π.χ. ο μη καταλογισμός του πέναλτι στον Γιοβάνοβιτς δεν ήταν επειδή δεν το αντιλήφθηκαν, αλλά επειδή έδωσαν οφ σάιντ αντί της εσχάτης των ποινών που προηγείται!

Στο Αγρίνιο θα παλέψουν μέχρι τέλος για την παραμονή τους και το μόνο που ζητάνε είναι να εφαρμόζεται ο κανονισμός! Μάλιστα ανάρτησαν και ένα βίντεο από τα όσα είπε ο Τάσος Κάκκος στην εκπομπή στο OPEN.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Προς: κ. Εμ. Σκουλά διεθνή διαιτητή
Κοιν. κ. Αθ. Τζήλο διεθνή διαιτητή
Αξιότιμοι κύριοι...
Επειδή αποδείξατε ότι έχετε άγνοια βασικών κανονισμών ποδοσφαίρου (δεν θέλουμε να αποδώσουμε σε άλλους λόγους τις αποφάσεις που πήρατε και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα του αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός), επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην (ελλειπή όπως αποδείχτηκε) εκπαίδευση - κατάρτισή σας με το παρακάτω video.
Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα