ΓΓΑ, FIFA, UEFA: «Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια που προκαλεί δυσμενείς συνέπειες στο ποδόσφαιρο»

Φώτης Καρακούσης
ΓΓΑ, FIFA, UEFA: «Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια που προκαλεί δυσμενείς συνέπειες στο ποδόσφαιρο»

bet365

Με κοινή τους ανακοίνωση ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η FIFA και η UEFA αναφέρονται στους λόγους που τους οδήγησαν να αναβάλουν την προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για την βία.

Μάιντς - Άιντραχτ με Live Streaming* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου, της FIFA και της UEFA αναφέρει μεταξύ άλλων πως μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ, αλλά και τα περιστατικά κατά ανθρώπων της FIFA και UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, τους ανάγκασαν να αναβάλουν την συνεδρίαση.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, FIFA και UEFA έχει ως εξής: «Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα