Ένινγκ σε παίκτες: «Να μην βλέπω σκυμμένα κεφάλια»

Ένινγκ σε παίκτες: «Να μην βλέπω σκυμμένα κεφάλια»

Gazzetta team
Ένινγκ σε παίκτες: «Να μην βλέπω σκυμμένα κεφάλια»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Λαμία κι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την ψυχολογία τους.

Serie A με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία αναρρίχησης στην 3η θέση της βαθμολογίας, είχε μια ακόμη εντός έδρας απώλεια, αλλά ο Μίκαελ Ένινγκ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθειά του. «Να μην βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Κάνατε ό,τι μπορούσατε να κερδίσετε το παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι, αλλά συνεχίζουμε. Πάμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε τους βαθμούς», είπε μεταξύ άλλων. Αντίστοιχες ατάκες βγήκε και από τα χείλη του Θόδωρου Καρυπίδη στους παίκτες καθώς αναγνώρισε ότι έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν το παιχνίδι. «Πάμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια, έχετε δείξει ότι είναι στις δυνατότητές σας να τα κερδίσετε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γερμανός προπονητής καλείται να διαχειριστεί και τις… κάρτες του Χαβιέρ Ματίγια καθώς ο Ισπανός είδε την τέταρτη κίτρινη κάρτα και θα πρέπει να απουσιάσει σ’ έναν από τους τέσσερις προσεχείς αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα