Βίντεο από τα επεισόδια πριν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Βασίλης Τσίγκας
Βίντεο από τα επεισόδια πριν το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

bet365

Δείτε αποκλειστικό βίντεο του gazzetta.gr από τα επεισόδια που έγιναν κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του «Δικεφάλου» δεν έφτασε μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου, αλλά σταμάτησε στην πύλη της εισόδου, που ήταν κλειστή.

Εξαιτίας αυτού, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια και στο ενδιάμεσο της διαδρομής τους περίμεναν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον τους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπαθούσαν να μεταβούν μέχρι τα αποδυτήρια.

Όταν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μπήκαν στα αποδυτήρια, η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα