Ένινγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ένινγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ υπεραμύνθηκε των αποφάσεών του έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Λαμία και στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική πάσα.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα κυριαρχήσαμε, περιμέναμε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας αλλά δεν το πετύχαμε. Ρισκάραμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο σε επικίνδυνο βαθμό, σε σημείο να έχουμε κίνδυνο σε πιθανή αντεπίθεση του αντιπάλου. Μπορώ να πω ότι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις έχουν ανέβει, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών μου αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το αν έκανε λάθος με τον αποκλεισμό του Δημήτρη Διαμαντόπουλου από την αποστολή, απάντησε: «Είναι αυτονόητο ότι μας δημιουργεί πρόβλημα η απουσία του Ιντέγε. Ο Λάρσον έκανε καλή δουλειά στην αντικατάστασή του, αλλά δεν είχαμε τρίτο επιθετικογενή παίκτη να βάλουμε. Δεν υπήρχε κάποιος για να αλλάξει την εικόνα στην επίθεση», είπε αρχικά και ρωτήθηκε εκ νέου για τον αποκλεισμό του έμπειρου επιθετικού. «Δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό, πιάνοντας παίκτες που δεν είναι στην αποστολή. Είναι καλός παίκτης ο Διαμαντόπουλος αλλά αποφασίζουμε για το ποιοι θα παίξουν με κριτήριο τις επιδόσεις τους στις προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας.. Κι άλλοι παίκτες δεν ήταν στην αποστολή και σε τελική ανάλυση δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι. Έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ βάσει των ευκαιριών μας».

Για την αντικατάσταση του Γιάννη Φετφατζίδη και ποια ήταν η λογική αυτής της κίνησης, είπε: «Η Λαμία έπαιζε στο δικό της μισό, δεν είχε τη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τα άκρα, αυτό κάνουν στην προπόνηση οι Μαντσίνι, Μαρτίνες. Θέλαμε να το αλλάξουμε νωρίς, αυτό κάναμε και ειδικά ο Μαντσίνι τα πήγε πολύ καλά. Άλλες φορές με ρωτάτε γιατί άργησα να κάνω αλλαγή».

Για το ότι η ομάδα του δεν έφτασε στο επίπεδο των πολλών (ουσιαστικών) ευκαιριών, απάντησε: «Για να τα βάλουμε κάτω, 90 λεπτά προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και η Λαμία μετά από ένα σημείο δεν πλησίαζε στην εστία μας. Θα αναλυθούν τα αίτια της ισοπαλίας. Μας έλειψε η ώθηση στην τελική προσπάθεια, για να μπούμε στην εστία. Δεν είμαι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση, σίγουρα έλειπε κάτι κι αυτό θα αναλυθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα