ΟΦΗ - ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του φίλαθλος των Κρητικών (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ - ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του φίλαθλος των Κρητικών (pics)

bet365

Ο γνωστός Ηρακλειώτης, φίλαθλος της ομάδας του ΟΦΗ και πρώην Βουλευτής, Γιώργος Δεικτάκης, έχασε τις αισθήσεις του στο περιθώριο του ματς με την ΑΕΚ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Θύρα 9 του γηπέδου ένας φίλαθλος της ομάδας και γνωστός Ηρακλειώτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Πρόκειται για τον πρώην Βουλευτή, Γιώργο Δεικτάκη.
Δεν είναι σαφές κάτω από ποιές συνθήκες αντιμετώπισε πρόβλημα, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν γιατροί και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Σύμφωνα με τα κρητικά ρεπορτάζ είναι γνωστός πολιτικός παράγοντας και υπέστη ανακοπή. Στην συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει από το γήπεδο σε νοσοκομείο της πόλης του Ηρακλείου. Στην διάρκεια της αποχώρησής του με το φορείο όλο το γήπεδο χειροκρότησε ως ένδειξη συμπαράστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα