Πασχαλάκης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε» (vid)

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε» (vid)

bet365

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο PAOK TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνηση της κοινής επίσκεψής του με τον Λεονάρντο Κούτρη σε δημοτικό σχολείο του Πειραιά με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ.
Τα όσα είπε στο PAOK TV:
Για την πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ: «Ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ γι' αυτή. Προβάλλαμε μια διαφορετική εικόνα προς τα έξω. Κάναμε αρκετά βήματα μπροστά, δείχνοντας στη νεότερη γενιά τι είναι ο αθλητισμός, ότι η αντιπαλότητα διαρκεί μόνο 90 λεπτά και εν συνεχεία πορευόμαστε μαζί».
Για την αντίδραση των μικρών παιδιών: «Οι εικόνες από την επίσκεψη αυτή θα μείνουν βαθιά χαραγμένες. Τα μικρά παιδάκια μας αγκάλιασαν. Είμαστε πρότυπα γι' αυτούς και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα