Με Τσιλιγγίρη στην αποστολή του ο Άρης

Με Τσιλιγγίρη στην αποστολή του ο Άρης

Gazzetta team
Με Τσιλιγγίρη στην αποστολή του ο Άρης

bet365

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (1/12, 17:15) με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του λόγω του τραυματισμού. Εκτός αποστολής ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει πρόβλημα στον αυχένα και είναι πιθανό να προστατευτεί από τον Μίκαελ Ένινγκ. Αυτό σημαίνει ότι το ενδεχόμενο επιστροφής του Φαμπιάν Έμαν στο βασικό σχήμα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Γενικώς, ο Γερμανός προπονητής δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα (σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε στον αγώνα με την ΑΕΚ), παρά την επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Προτιμά δηλαδή να χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Λούκας Σάσα και τον Αμπού Μπα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ντάνι Λάρσον θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μπράουν Ιντέγε.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ο αποκλεισμός από την αποστολή του Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος είναι ο μοναδικός σέντερ φορ της ομάδας, από τη στιγμή που ο Νιγηριανός επιθετικός είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα