Νούνες: «Έχουμε ποιότητα, έχω μάθει από τα λάθη μου»

Νούνες: «Έχουμε ποιότητα, έχω μάθει από τα λάθη μου»

Gazzetta team
Νούνες: «Έχουμε ποιότητα, έχω μάθει από τα λάθη μου»

bet365

Ο Ζοάο Νούνες εμφανίστηκε σίγουρος για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και μίλησε για όσα ακολούθησαν για τον ίδιο μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάο Νούνες στην κάμερα της NOVA:

Για τις μεταπτώσεις σε απόδοση και ψυχολογία:

"Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν δύσκολο. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ και ήταν συμπαγής. Παράλληλα μας δημιούργησαν κινδύνους με μακρινές μπαλιές. Όμως θα έλεγα ότι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ακριβώς για να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε μια όμοια εικόνα. Θα σας θυμήσω ότι με τον ΠΑΟΚ παίξαμε καλά και παραλίγο να κερδίσουμε, ενώ με την ΑΕΚ κερδίσαμε. Άρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα."

Για τα play off:

"Θεωρώ ότι για τα play off είμαστε απόλυτα ικανοί σε ομάδα και βεβαιότατα μπορούμε να είμαστε στους διεκδικητές. Άλλωστε η διαφορά μας με την εξάδα δεν είναι μεγάλη, είμαστε κοντά και ναι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουμε την είσοδό μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα διαφορετικού επιπέδου, άλλες πιο δύσκολες, άλλες λιγότερο δύσκολες, αλλά όλες μπορούν να κλέψουν βαθμούς όπως στο δικό μας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ή αυτό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο."

Για το ματς με τον ΟΦΗ στο οποίο είχε αγωνιστεί και έκτοτε είχε τεθεί εκτός:

"Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς, όμως αυτό αποτελεί και κίνητρο για να δουλέψεις με περισσότερη όρεξη και θέληση για να πετύχεις περισσότερα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι δουλέυουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να παρουσιάσουμε μία μέρα. Παρόντες σε αυτή την παρουσίαση είναι οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους και γράφουν γι' αυτά. Έχω πάρει τα μαθήματά μου από το παρελθόν και συνεχίζω τη δουλειά με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μου και στην ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα,"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα