Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δίπλα στους ανθρώπους με νοητική αναπηρία! (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δίπλα στους ανθρώπους με νοητική αναπηρία! (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δίπλα στους ανθρώπους με νοητική αναπηρία! (vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στηρίζουν ενεργά στην καμπάνια του Ι.Δ.ΑΝ.ΙΚΑ και συμβάλλουν στην προβολή του εξαιρετικού έργου για την κοινωνική εκστρατεία για την προστασία των ανθρώπων με νοητική αναπηρία.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, μαζί με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Γιόσιπ Μίσιτς συμμετείχαν στην διαφημιστική καμπάνια του Ι.Δ.ΑΝ.ΙΚΑ (Ιθι! Δικαιώματα ΑΝεξάρτητα από ΙΚΑνότητες), προβάλλοντας ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά όλους, και έχει να κάνει με την κοινωνική εκστρατεία για την προστασία των ανθρώπων με νοητική αναπηρία.

Μια ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό πρόσωπό τους και το πόσο κοντά βρίσκονται με έργα δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα