Ραντζέλοβιτς: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη»

Ραντζέλοβιτς: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Ραντζέλοβιτς: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη»

bet365

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού μίλησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «hotsport»:

«Νομίζω, ότι παίξαμε πολύ καλά αυτή τη σεζόν στο Champions League. Έχουμε δείξει, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ίσως χρειαζόμασταν λίγο τύχη για το αποτέλεσμα.

Ναι, όλα θα κριθούν σε αυτά τα 90 λεπτά με τον Αστέρα, στην Ελλάδα. Νομίζω, πως θα έρθουν στον αγώνα δίνοντας το 100% για να πάρουν την πρόκριση στο Europa League. Κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε αυτή την νίκη και να βρισκόμαστε στην Ευρώπη και την άνοιξη.

Δεν έπαιξα στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να παίξω τώρα. Αγαπάω τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου.

Πιστεύω, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει αυτή τη νίκη.

Θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο, να παίξω απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Σερβίας!
Πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας στείλει στο Europa League.

Είχαμε πολύ κόσμο στο Λονδίνο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα. Ίσως μας έδωσαν... φτερά στα πόδια και σκοράραμε δύο γκολ στο ξεκίνημα. Πιστεύω, πως έχουμε τον καλύτερο κόσμο σε όλη την Ευρώπη και θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, το να αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας!

Θα μπορέσουν να κάνουν τον αγώνα μας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα... ευκολότερο, διότι είναι πραγματικά εξαιρετικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα