Ο ΟΦΗ μοίρασε φυλλάδια για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά (vid)

Ο ΟΦΗ μοίρασε φυλλάδια για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά (vid)

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ μοίρασε φυλλάδια για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά (vid)

bet365

Όμορφη πρωτοβουλία από τους ανθρώπους του ΟΦΗ με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να βγαίνουν στους δρόμους του Ηρακλείου μοιράζοντας φυλλάδια για σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει στα social media ο ΟΦΗ: «Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται η δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε συνεργασία με την AVIS, με τίτλο «Ασφαλής πορεία», η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση των οδηγών για την ασφαλή οδήγηση.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/11), όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, βγήκαν στους δρόμους του Ηρακλείου και μοίρασαν φυλλάδια στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων για την ασφαλή πορεία και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά. Το “παρών” έδωσε και ο υποδιοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, κ. Στέλιος Καρακούδης».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα