Οι δοκιμές του Ένινγκ και η απουσία του Τόνσο

Οι δοκιμές του Ένινγκ και η απουσία του Τόνσο

Gazzetta team
Οι δοκιμές του Ένινγκ και η απουσία του Τόνσο

bet365

Ο Μάρτιν Τόνσο έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης στον Άρη και φυσικά δεν υπολογίζεται για τον εντός έδρας αγώνα (1/12, 17:15) με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Αργεντίνος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και προβλέπεται να μπει στο ομαδικό, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Λόγω του τραυματισμού του, δεν υπολογίζεται από τον Μίκαελ Ένινγκ για τον αγώνα με τη Λαμία. Ο Γερμανός προπονητής καλείται να αποφασίσει για δύο θέσεις δεδομένης της απουσίας του Μπράουν Ιντέγε λόγω τιμωρίας. Εκτός απροόπτου, ο Γερμανός προπονητής να χρησιμοποιήσει τον Ντάνι Λάρσον στην κορυφή της επίθεσης, για την ακρίβεια προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης της τετράδας (στην επίθεση) με τους Μπρούνο Γκάμα, Γιάννη Φετφατζίδη, Νικολάς Ντιγκινί και Ντάνι Λάρσον, όπου οι δύο τελευταίοι θα εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στην αριστερή πτέρυγα.

Η δεύτερη απόφαση που καλείται να πάρει ο 54χρονος προπονητής αφορά το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι διαθέσιμος, αλλά υπάρχει η σκέψη της διατήρησης του Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο και της αντίστοιχης του Αμπού Μπα (δίπλα στον Χαβιέρ Ματίγια) στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα