Γκαρσία: «Στον Ολυμπιακό λένε πολλά επειδή φοβούνται»

Γκαρσία: «Στον Ολυμπιακό λένε πολλά επειδή φοβούνται»

bet365

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ μίλησε για το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του UEFA Youth League.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να φτάσουν στην ανατροπή απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, ωστόσο μετά την ισοπαλία (2-2) αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ρεβάνς στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία ρωτήθηκε και σχολίασε το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Φάληρο.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι καλή, έχουμε καλό προπονητή και, απλώς, πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να μην αντιδράμε. Αυτό που βλέπω από έξω είναι ότι λένε πολλά επειδή φοβούνται», υποστήριξε.

Σ’ ότι αφορά τα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου σχολίασε:

«Όλα είναι λεπτομέρειες. Είχαμε πολύ δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία κι κάναμε λάθη. Σήμερα ήμασταν καλά, έχω πει, όμως, πως δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Μας έλειψε αρκετά η τύχη. Συνεχίζουμε, είμαστε περήφανοι. Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη, έχει και δυσκολίες. Δεν έχεις πάντα πλεονέκτημα. Αύριο έχουμε προπόνηση επειδή την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Ετσι είναι η ζωή».

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντα έχει κάτι παραπάνω. Στην Αθήνα είναι πάντα χειρότερα. Οχι μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία 40-50 συμβαίνουν τα ίδια», είπε ο Γκαρσία και κατέληξε λέγοντας:

«Δεν είμαστε σαν άλλες χώρες που έχουν, για παράδειγμα, ομάδα Κ23. Η Κ19 είναι αρκετά μακριά από την μεγάλη ομάδα, αρκετά σκαλιά πιο κάτω. Δεν είναι τόσο εύκολο να είμαστε τόσο κοντά, γιατί η ομάδα πιέζεται κάθε βδομάδα να κερδίσει. Με την οικογένεια Σαββίδη η κατάσταση έχει αλλάξει και προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα πολλά μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται είναι φυσιολογικά. Ολες οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν έτοιμους παίκτες. Είναι δύσκολο να περιμένεις μικρούς ποδοσφαιριστές να ωριμάσουν, πρέπει να κερδίζεις κάθε Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα