Ολυμπιακός: Οι 11 που σκέφτεται ο Μαρτίνς και η κακή ψυχολογία του Μεριά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι 11 που σκέφτεται ο Μαρτίνς και η κακή ψυχολογία του Μεριά

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη υπολογίσει τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Η πολύ δύσκολη βραδιά και η κάκιστη ψυχολογία του Μεριά.
Ο Ολυμπιακός γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης και ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να δώσει ρεπό στην ομάδα. Να ηρεμήσουν έτσι οι παίκτες και να είναι απόλυτα έτοιμοι και ψυχολογικά πια για την επικείμενη και πολύ καθοριστική... μάχη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Όσον αφορά στην 11άδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς δείχνει πως θα κάνει ορισμένες αλλαγές, όπως έχουμε γράψει ξανά. Οι Αβραάμ, Βαλμπουενά και Σουντανί έχουν σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικοί. Έτσι μία πρώτη εκτίμηση 11άδας είναι με Σα κίπερ, Ομάρ και Τσιμίκα στα δύο άκρα, Σεμέδο και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, κέντρο με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη, επιτελικό τον Βαλμπουενά, άκρα με Σουντανί και Ποντένσε και μπροστά τον Ελ Αραμπί. Βέβαια μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή - που συνήθως παίρνει τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα ο Πορτογάλος (σ.σ. δηλαδή ανήμερα των αγώνων και στην προκειμένη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ) - υπάρχει χρόνος ακόμα.
ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ, Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Σχετικά με τον Μεριά έχετε ήδη διαβάσει για τα σοβαρά λάθη του και τι στοίχισε στην ομάδα του. Ο Τυνήσιος από την πρώτη στιγμή κατάλαβε το τι είχε κάνει και ήταν σχεδόν απαρηγόρητος. Τόνιζε πως εκείνος έφταιγε με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον στηρίξουν από την πρώτη στιγμή.
Τα λάθη αυτά δείχνουν έλλειψη καθαρού μυαλού και καλής ψυχολογίας. Μετά το λάθος του με την Τότεναμ ο Γιασίν Μεριά ήταν πολύ άσχημα. Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του έθιξε το θέμα όχι όμως για να βγάλει στην... σέντρα τον παίκτη αλλά για να δείξει πως τέτοια λάθη προβληματίζουν την ομάδα και χρίζουν ειδικής διαχείρισης. Έτσι φαίνεται πως θα γίνει με τον Μεριά. Φαίνεται πάντως πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε έτσι και αλλιώς στο μυαλό του για βασικό με τον ΠΑΟΚ τον Αβραάμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα