Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μίνι «εμφύλιος» στην ΚΕΔ για τους VARίστες στο ντέρμπι!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μίνι «εμφύλιος» στην ΚΕΔ για τους VARίστες στο ντέρμπι!

bet365

Ο Φερνάντεθ Μαρίν - που είναι υποψήφιος για αντί-Περέιρα μετά το καλοκαίρι του 2020 - φέρεται να διαφώνησε με τον Πορτογάλο έχοντας προτείνει να υπάρχουν Έλληνες στο VAR για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν όμως πως θα γίνει αυτό που θέλει ο Περέιρα.

Ξέσπασε ένας μικρός... εμφύλιος όπως φαίνεται στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Ο Πορτογάλος επικεφαλής της ΚΕΔ ως γνωστόν επιθυμεί να βάλει ξένους και στο VAR για το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Το λογικό και το επόμενο θα είναι να περάσει η πρόταση - εισήγηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα και έτσι αναμένεται να γίνει. Ωστόσο ο Ισπανός Φερνάντεθ Μαρίν δείχνει να διαφωνεί και να επιθυμεί Έλληνες VARίστες για το ματς της Κυριακής και έτσι φαίνεται να υπάρχει μία δυνατή διαφωνία. Πάντως εφόσον μπουν ξένοι και στο VAR θα είναι πιο μεγάλο και το κόστος της διαιτησίας για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα