Ατρόμητος: Όλα δείχνουν Κάναντι, αλλά...

Ατρόμητος: Όλα δείχνουν Κάναντι, αλλά...

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Όλα δείχνουν Κάναντι, αλλά...

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι το πρώτο φαβορί για την διαδοχή του Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο, και η περίπτωση της επιστροφής του Αυστριακού φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο η Νυρεμβέργη συνεχίζει να... καθυστερεί τις εξελίξεις.

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Μετά την λύση της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Γιάννη Αναστασίου το πρώτο όνομα που εμφανίστηκε για την διάδοχη κατάσταση, ήταν αυτό του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός, λίγες μέρες νωρίτερα είχε απολυθεί από την Νυρεμβέργη, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν άμεσα στην αποζημίωση. Η υπόθεση αυτή παραμένει ανοιχτεί για τον πρώτην τεχνικό του Ατρόμητου κι όπως φαίνεται είναι το τελευταίο εμπόδιο για την επιστροφή του στο Περιστέρι.

Στο «αστέρι», έχουν ξεκάθαρη επιθυμία την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας και δεν το κρύβουν. Αυτός είναι ο διακαής πόθος και ο λόγος που είναι θετική στο να περιμένουν να βρει την χρυσή τομή με την Νυρεμβέργη και να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Ήδη οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και τον Κάναντι είναι πολλές και σε άριστο κλίμα, με την συμφωνία να φαίνεται πως είναι τυπικό ζήτημα εφόσον ο Αυστριακός τεχνικός βρει λύση με τους Γερμανούς. Φυσικά, για παν ενδεχόμενο, εξετάζονται από τον Γιάννη Αγγελόπουλο και εναλλακτικές περιπτώσεις, όμως ο Κάναντι είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος και για τον λόγο αυτό το πιο πιθανό είναι πως και κόντρα στη Ξάνθη στον πάγκο θα καθίσουν οι Κορακάκης, Οφρυδόπουλος.

Αν τελικώς υπάρξει... happy end με τον Νταμίρ Κάναντι κι εκείνος επιστρέψει στο Περιστέρι, τότε δεδομένα ενόψει Ιανουαρίου θα ζητήσει κάποιες προσθήκες. Ένα από τα ονόματα που ήδη ακούγονται σε περίπτωση επιστροφής του Αυστριακού, είναι αυτό του Μπρούνο που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και παραχωρείται δανεικός. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε παραπάνω για μεταγραφικές υποθέσεις, πόσο μάλλον πριν έχουμε οριστικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα