Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Η «μάχη» της επίθεσης

Γιώργος Ντυμένος
Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Η «μάχη» της επίθεσης

bet365

Οι Αραμπούλι και Αριγίμπι αποτελούν τα «βαρόμετρα» των δύο ομάδων και η απόδοσή τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι της Νέας Σμύρνης

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ματς της Νέας Σμύρνης, όπου το Σάββατο ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» της παραμονής. Αμφότεροι βρίσκονται πίσω και ο χαμένος της αναμέτρησης όχι μόνο θα βρεθεί στην τελευταία θέση, αλλά και ψυχολογικά θα δείχνει... ράκος.

Κακά τα ψέματα πρόκειται για μία μεγάλη «μάχη» και κρατήστε δύο ονόματα. Μποτσάνα Αραμπούλι και Γκρέγκορι Αριγίμπι. Πρόκειται για δύο παίκτες με εκ διαμέτρου μεν χαρακτηριστικά, που όμως αποτελούν τα επιθετικά «βαρόμετρα» των ομάδων τους.

Ο Γεωργιανός στράικερ δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί πως... εκπροσωπεί το 80% της «κυανέρυθρης» γραμμής κρούσης. Με 5 προσωπικά τέρματα και 1 ασίστ, έχει συμμετοχή στα 6 από τα 9 τέρματα του Πανιωνίου στη σεζόν, δηλαδή ποσοστό 66,6%. Αριθμός τρομακτικά μεγάλος. Την ίδια στιγμή σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, αφού έχει βρει τόσες φορές δίχτυα με μόλις 15 τελικές, άρα «χρειάζεται» μόλις 5. Παίκτης που κινείται μέσα στο «κουτί», έχει αίσθηση της αντίπαλης εστίας και αν τον αφήσεις μόνο μπορεί να σε... σκοτώσει.

Την ίδια στιγμή ο 24χρονος ακραίος είναι παίκτης «γραμμής». Κυρίως από τα αριστερά, με διασκελισμό και καλή τεχνική κατάρτιση παρουσιάζεται εξαιρετικός στο 1vs1. Μάλιστα έχει κάνει τα καλύτερά του ματς μακριά από το Αγρίνιο και ως επί το πλείστον ερχόμενος από τον πάγκο. Από την καλή του πλευρά (την αριστερή) σκόραρε στον Βόλο, έδωσε την ασίστ για τον Μοράρ στο Ηράκλειο, κόντρα στον Παναθηναϊκό «κέρδισε» το πέναλτι και την αποβολή του Σένκεφελντ που δεν καταλογίστηκε, ενώ στη Λαμία απώλεσε στο φινάλε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει. Δεν είναι τυχαίο πως σε 486' που έχει παίξει του έχουν γίνει 16 φάουλ, νούμερο αρκετά μεγάλο.

Από τα πόδια τους και τα... κέφια τους θα εξαρτηθούν πολλά, ίσως και μία... κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα