Βαλμπουενά – Μπενζεμά: Η συνέχεια στο δικαστήριο για το sextape

Gazzetta team
Βαλμπουενά – Μπενζεμά: Η συνέχεια στο δικαστήριο για το sextape

bet365

Συνεχίζεται στις 9 Δεκεμβρίου η δίκη για την υπόθεση του sextape, που έκανε τους Βαλμπουενά-Μπενζεμά από κολλητούς φίλους, αντίδικους.

Νέα ακροαματική διαδικασία προγραμματίστηκε για τις 9 Δεκεμβρίου αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού του Καρίμ Μπενζεμά στον άσο του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Περιμένουν απόρριψη των κατηγοριών οι δικηγόροι του φορ της Ρεάλ.

Σε σειρά επεισοδίων εξελίσσεται η πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού του Καρίμ Μπενζεμά στον Ματιέ Βαλμπουενά αναφορικά με το sextape του παίκτη του Ολυμπιακού, η οποία εκκρεμεί από το 2015.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν εκ νέου συνάντηση στο ακυρωτικό δικαστήριο του Παρισιού το πρωί της Δευτέρας και αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση στις 9 του Δεκέμβρη, σε δύο εβδομάδες από τώρα δηλαδή, προτού ληφθεί η τελική απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως το τέλος του χρόνου.

Η πλευρά του φορ της Ρεάλ εμμένει στην απόσυρση των εις βάρος του κατηγοριών, ισχυριζόμενη αφερέγγυες μεθόδους δράσης της αστυνομίας προκειμένου να «παγιδευτεί» ο Μπενζεμά και οι άλλοι πέντε εμπλεκόμενοι, ανάμεσα τους και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Έτσι, θα χρειαστεί το αποτέλεσμα της νέας ακροαματικής διαδικασίας για να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα με το τελικό πόρισμα στην υπόθεση του εξτρέμ των «ερυθρολεύκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα