Κάρολ Σφιντέρσκι: «Η τέλεια επαφή» (vid)

Κάρολ Σφιντέρσκι: «Η τέλεια επαφή» (vid)

Κάρολ Σφιντέρσκι: «Η τέλεια επαφή» (vid)

bet365

Στην πατρίδα του βλέπει το όνομα του να αρχίζει να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά μ’ αυτά του Ιμπραΐμοβιτς και του Πιάτεκ, ενώ στην Ελλάδα αποθεώνεται για την αποτελεσματικότητά του.

Σ’ ένα ματς που λήγει 1-0 ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος είναι λογικό να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα.

Αυτό συνέβη την Κυριακή με τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος με μια κίνηση «σήμα κατατεθέν» του υπέγραψε την όγδοη νίκη των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με επτά τέρματα.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι ο κλασικός σέντερ φορ, που λατρεύει να παίζει «στο κουτί», να κινείται έξυπνα και να πιάνει στον ύπνο τους αντιπάλους του.

Αρκεί μια κίνηση, λίγα δευτερόλεπτα, μια επαφή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ και να επιστρέψει στα γκολ μετά από μια περίοδο όπου δεν έβρισκε το δρόμο προς τις αντίπαλες εστίες.

Ο Φερέιρα ξέρει ότι είναι ένας παίκτης που θα του κάνει τη δουλειά, όταν ψάχνει κάτι διαφορετικό ρίχνει στο ματς τον Άκπομ, την ίδια στιγμή που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με ανάρτηση στα social media, κάνει λόγο για την «τέλεια επαφή»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα