Ολυμπιακός: Το «καμπανάκι» του Μαρτίνς, οι συζητήσεις των παικτών και το 4-3-3...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «καμπανάκι» του Μαρτίνς, οι συζητήσεις των παικτών και το 4-3-3...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιχείρησε να... τσιτώσει τους παίκτες του μετά το ματς της Νέας Σμύρνης θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους. Οι συζητήσεις των ποδοσφαιριστών, η πίεση και οι σκέψεις για 4-3-3 στο Λονδίνο.

Το «καμπανάκι» του Μαρτίνς στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ήταν αρκετά... δυνατό και κινήθηκε (και) στο πνεύμα των δηλώσεών του. Μεταξύ άλλων είπε προς τους παίκτες του ότι «δεν αντιμετωπίσαμε σωστά και υπεύθυνα το παιχνίδι. Λειτουργήσαμε με ανευθυνότητα και επιπολαιότητα και αυτό το πληρώσαμε. Δεν γίνεται σε τέτοιο ματς να έχουμε τόσες τελικές αλλά όχι τα ανάλογα τελείωματα για να τελειώσουμε μιάς και καλή το παιχνίδι. Το ματς αυτό σύμφωνα με την ποιότητά μας έπρεπε να το κερδίσουμε. Έπρεπε να έχουμε πιο καλή εικόνα και πιο μεγάλη αποφασιστικότητα διότι ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος το κάθε λάθος ή το οποιοδήποτε αποτέλεσμα πληρώνεται και στοιχίζει». Ο Ίβηρας τεχνικός έθεσε προ των ευθυνών τους, τους παίκτες του ενώ έγινε και μία κουβέντα με τους συνεργάτες του και για την προσέγγιση του τεχνικού επιτελείου για την αναμέτρηση και για τα όποια λάθη μπορεί να υπήρξαν. Το νόημα και το πνεύμα του Ίβηρα πάντως ήταν πως άπαντες έχουν ευθύνη για αυτήν την εικόνα, ότι αυτό πρέπει να αλλάξει και ότι τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό.

Μετά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός οι παίκτες των Πειραιωτών έκαναν μία κουβέντα μεταξύ τους. Τόνισαν πως ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη καμπή πρέπει να βγουν μπροστά, να τα δώσουν όλα, να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους και να δώσουν απαντήσεις ειδικά με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτή η εβδομάδα θα έχει την μεγαλύτερη πίεση από ποτέ και για τον Πέδρο Μαρτίνς και για τους ποδοσφαιριστές του. Όσον αφορά πάντως στο παιχνίδι με την Τότεναμ μία πρώτη βασική σκέψη είναι ένα 4-3-3 με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη ενώ ο Γκασπάρ με την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη έχει καταφέρει να μπει στο... κάδρο για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα