Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε in, Ομάρ out

Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε in, Ομάρ out

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε in, Ομάρ out

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης, όμως ο Νορβηγός μπακ έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες
Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό ματς της Νέας Σμύρνης τέθηκε ο Γκιγιέρμε, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός τον Ομάρ για να πάρει ανάσες μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νορβηγίας, τον τιμωρημένο Αβραάμ Παπαδόπουλο και για διάφορους λόγους τους Μπενζιά, Κούτρη, Μρούνο, Σισέ, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Μάρκοβιτς, Τζολάκη, Ξενιτίδη. Οι «εκλεκτοί» του είναι οι εξής: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα