Μαντσίνι: «Συμπαγείς και χωρίς φόβο»

Μαντσίνι: «Συμπαγείς και χωρίς φόβο»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Συμπαγείς και χωρίς φόβο»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Αρη έδωσε το... σύνθημα για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ
Για το ματς του ΟΑΚΑ που ακολουθεί, αλλά και τον Μίκαελ Ενινγκ μίλησε ο Ντανιέλ Μαντσίνι στη NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Πως περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΚ
«Περιμένουμε σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως προετοιμαζόμαστε στις προπονήσεις. Να είμαστε συμπαγείς και χωρίς φόβο να χτυπήσουμε το ματς εκμεταλλευόμενοι τα δικά μας όπλα».
Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος και τι περιμένει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
«Είχαμε το φιλικό παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε σαν επίσημο. Ένοιωσα πολύ καλά στο γήπεδο. Νομίζω ότι εκεί φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται συνολικά στην ομάδα, ακόμη και από τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής».
Για τη δουλειά με τον νέο προπονητή δήλωσε:
«Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Η φιλοσοφία του είναι να είμαστε ενωμένοι τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός. Μας δίνει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες και αυτό φέρνει τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα