ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Πανέμορφες εικόνες από το γήπεδο! (pics)

bet365

Το νέο γήπεδο της Ένωσης προχωράει με σούπερ ρυθμούς και η εξέλιξή του προσφέρει μαγικές φωτογραφίες και προκαλεί ανυπομονησία στους φίλους της Α.Ε.Κ.

Είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για την ΑΕΚ και κάθε Ενωσίτη και όσο προχωράει (το γήπεδο βεβαίως - βεβαίως) προσφέρει απίθανες στιγμές που μένουν για πάντα μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Τα μαντάτα για τους «κιτρινόμαυρους» και το νέο «σπίτι» τους είναι πολύ ευχάριστα μετά και τις εξελίξεις με το θέμα της υπογειοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πριν φύγει το 2019, λίγες μέρες κοινώς προτού το αποχαιρετίσουμε, θα έχουν ξεκινήσει (και) τα έργα που αφορούν το κομμάτι της υπογειοποίησης τη στιγμή που η ολοκλήρωση αυτών (σ.σ.: των εργασιών) αναμένεται από την ημέρα εκκίνησης στους 8 με 14 μήνες... Μαντάτα μόνο ευχάριστα για την ΑΕΚ και το μέλλον της.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο σημαντική εξέλιξη υπάρχει στο νέο γήπεδο και διαπιστώνει κανείς εύκολα ότι σιγά - σιγά ολοκληρώνεται και η τοποθέτηση του στεγάστρου του νέου ποδοσφαιρικού σπιτιού της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα