Μίσιτς: «Θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Μίσιτς: «Θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Μίσιτς: «Θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ με τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Το γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς κόντρα στον ΟΦΗ, αναδείχθηκε από το κοινό της Super League ως το Best Goal της 10ης αγωνιστικής. «Εκτέλεσα χωρίς δεύτερη σκέψη», λέει ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς παρέλαβε το βραβείο του από εκπρόσωπο της εταιρείας Nivea και μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το τέρμα του κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ δεσμεύτηκε για ακόμα περισσότερα γκολ.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους που επέλεξαν το δικό μου γκολ απέναντι στον ΟΦΗ ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι είχα πολύ χώρο για να σουτάρω, ο Λημνιός μου έκανε μια υπέροχη πάσα κα εκτέλεσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το γκολ μας έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα γκολ στο μέλλον ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ απάντησε:

«Θα δείξει, ίσως και στο επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθώ συνέχεια να πετυχαίνω γκολ. Ελπίζω να τα καταφέρνω συχνά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα