ΠΑΟΚ: Με τους γνωστούς απόντες

ΠΑΟΚ: Με τους γνωστούς απόντες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με τους γνωστούς απόντες

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με 5την ΑΕΛ, με τους Ζαμπά και Βέρνμπλουμ μοναδικούς απόντες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δικεφάλου του Βορρά:


Την Παρασκευή (22.11) το βάρος έπεσε στην επίθεση. Μετά από την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ένα πρόγραμμα που εστίασε κυρίως στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης. Στο τέλος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.Τα μόνα ονόματα που υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο είναι αυτά των Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ , με τον πρώτο να υποβάλλεται χθες σε επέμβαση και τον δεύτερο να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα.Το Σάββατο (23.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα