Παπαβασιλείου: «Ο Πανιώνιος έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Ο Πανιώνιος έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο»

bet365

Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε για το πως κατάφερε ο Πανιώνιος να σβήσει την ποινή της αφαίρεσης βαθμών, για το κλίμκα στην ομάδα αλλά και αυτό το ιδιαίτερο που έχει αυτός ο σύλλογος.

«Το βάρος του -6 ήταν πολύ μεγάλο. Δεν μπορούν να βοηθηθούν, εκτός από τους νέους, και οι πιο έμπειροι που έχουν ιδιαίτερο ρόλο στα αποδυτήρια και στο παιχνίδι. αφού ξεφύγαμε, η αγωνιστική βελτίωση θα είναι πιο σύντομη», ανέφερε στην LiveSport ο Κύπριος τεχνικός για να προσθέσει για την αλλαγή που έχει δει στην ομάδα του μετά το σβήσιμο του -6:

«Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Έχουμε πολύ αξιόλογα παιδιά. Έξι κλήθηκαν στην Ελπίδων, ο Αραμπούλι στη Γεωργία και ο θα δοθεί ευκαιρία στον Κότνικ. Όταν η ομάδα έχει επιτυχία, είναι πιο εύκολο να αναδειχθούν. Ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Μας δίνεται η ευκαιρία να βγούμε από την τελευταία θέση. Μου αρέσει η ενέργεια που έχει η ομάδα, μια διοίκηση που την αγαπά πολύ, τα παιδιά γύρω από τον Πανιώνιο είναι πολύ κοντά μας. Υπάρχει μέταλλο. Ο Πανιώνιος έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο καταφέρνει να διαψεύδει όσους τον έχουν ξεγραμμένο και μου αρέσει πολύ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Από αυτά τα ματς μόνο να κερδίσεις έχεις. Θέλω να μπαίνουμε πάντα με νοοτροπία να διεκδικούμε κάθε ματς. Το δείξαμε και μέσα από δυσκολίες, απόντων των Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Ντομίνγκες και του Άρτσε που έλειψε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα